ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ

Η εταιρεία ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΚΛΑΠΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σας εγγυάται την άμεση επιστροφή των χρημάτων σας με ένα απλό τηλεφώνημα όπου και αν είστε εάν τα ψητά σας δεν τα βρείτε ακριβώς όπως τα κάρβουνα και νοστιμότερα.

Μετά την συμμετοχή μας στην εφευρεση του πλυντηρίου πιάτων και την εφευρεση της αυτόματης σούβλας για το ΠΑΣΧΑ που όλοι έχετε ΤΩΡΑ στα σπίτια σας με την φίρμα μας σας προσφέρουμε την επαναστατική πατέντα αποκλειστικότητας -ΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ χωρίς να ανάβετε κάρβουνα

 

Αν ανήκετε στους λάτρεις του μπάρμπεκιου, φροντίσαμε να παραμείνετε!

 

Δεν την αγοράζετε την δοκιμάζετε και εμείς περιμένουμε το τηλέφωνο σας.

Με την παραλαβή της ψησταριάς δεν δεσμεύεστε για την αγορά της.

 

 Δοκιμάστε την και αν το αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς όπως στα κάρβουνα, η εταιρεία μας σας επιστρέφει άμεσα τα χρήματα σας όπου και αν βρίσκεστε.

 Η κλασσική ψησταριά περιέχει αντίσταση εξ ολοκλήρου ανοξείδωτη αντιμαγνητική με δύο διακόπτες ,μεγάλης αντοχής για να μπορείτε να την ανάψετε ολόκληρη (2800w) ή τη μισή (1400w) ανάλογα με την ποσότητα των ψητών που θέλετε να ψήσετε. Οι διαστάσεις της ψησταριάς είναι 50χ32χ85. Η σχάρα ψησίματος είναι εγκεκριμένη και πιστοποιημένη για τρόφιμα. Ολες οι ψησταριές έχουν προσαρμοσμένο ανοιχτήρι για μπύρες.

Η μεγάλη ψησταριά περιέχει αντίσταση εξ ολοκλήρου ανοξείδωτη αντιμαγνητική με δύο διακόπτες ,μεγάλης αντοχής για να μπορείτε να την ανάψετε ολόκληρη (3000w) ή τη μισή (1500w) ανάλογα με την ποσότητα των ψητών που θέλετε να ψήσετε. Οι διαστάσεις της ψησταριάς είναι 60χ32χ85. Η σχάρα ψησίματος είναι εγκεκριμένη και πιστοποιημένη για τρόφιμα. Ολες οι ψησταριές έχουν προσαρμοσμένο ανοιχτήρι για μπύρες.

Ιδανικό και γρήγορο ψήσιμο σε 15 λεπτά για τραπέζια,για γλέντια,για την οικογένεια σας.για φίλους. Σας φέραμε την ταβέρνα στο σπίτι σας και σας διώξαμε την κρίση με 10 ευρώ κάνετε τρικούβερτο γλέντι στο σπίτι σας.

 Σας δίνουμε μια ψησταριά που θα τρώτε ψητά με γεύση όπως τα κάρβουνα η δική σας η γενιά και η γενιά των παιδιών σας..

Μην αργείτε να την προμηθευτείτε θα αλλάξει η ζωή σας πανηγυρικά. Δοκιμάστε την άμεσα.

 

ΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗ Κατά το ψήσιμο τα λίπη παίρνουν φωτιά όπως και στα κάρβουνα.

 

Σε περίπτωση βλάβης κάποιου εξαρτήματος ενημερώστε μας

και η αντικατάστασή

θα πραγματοποιηθεί εντός 24 ώρου!

 

ΔΩΡΟ μία συρματόβουρτσα για το καθάρισμα της σχάρας